Skip to main content

Tarieven

Particuliere thuiszorg is dat u zelf de zorg inkoopt waar u behoefte aan hebt. U kiest wat voor zorg u wilt afnemen en van wie u deze zorg ontvangt. Doorgaans kunt u hierbij rekenen op zorg van hoogwaardige kwaliteit.

De kosten van particuliere thuiszorg liggen om deze reden dan ook hoger dan de kosten van de reguliere thuiszorg. Ook in de particuliere thuiszorg zijn de kosten echter afhankelijk van het type zorg of de diensten die u afneemt.

Wij kunnen u verzekeren dat onze hoogwaardige particuliere thuiszorg perfect aansluit op uw specifieke wensen en behoeften.

Met onze zorg kunt u zolang mogelijk het heft in eigen handen houden.

Vergoedingen

Er zijn middelen waarmee u een gedeelte van de kosten van particuliere thuiszorg kunt bekostigen. Zo biedt de overheid steun met diverse regels en wetgeving. Veel mensen met een chronische zorgvraag kiezen voor een persoonsgebonden budget, het zogenaamde PGB, omdat dit regie geeft over de eigen zorg. Een PGB aanvragen kan echter een flink karwei zijn. U kunt een PGB aanvragen bij de gemeente, zorgverzekeraar of het zorgkantoor in uw regio. Waar u dat aanvraagt, hangt af van de zorg die u nodig heeft.

Thuiszusters kijkt graag met u wat mogelijk is omtrent de aanvragen voor vergoedingen. Samen kijken wij welke zorg het beste bij u past.

Informatie

KVK: 87371723
BTW-ID: 864276862