Skip to main content

Over ons

Thuiszusters is een jonge, flexibele, deskundige organisatie. Wij zijn actief in Amsterdam en omstreken.

Heeft u thuis net dat beetje extra hulp nodig of verlangt u naar wat extra tijd en aandacht bij de zorgmomenten, dan schuiven wij graag eens bij u aan om samen naar uw wensen te kijken. Het mooie van particuliere thuiszorg is dat u de regie behoudt en dat u de tijd en kennis van de verpleegkundige voor uzelf heeft. Zo hoeft u niet te veel van uw normale dagelijkse gang van zaken af te wijken en ervaart u geen tijdsdruk zoals dat in de reguliere thuiszorg vaak het geval is.

Wij komen bij u aan huis en kunnen ondersteunen op o.a. verpleegkundig gebied, bij maatschappelijke zaken maar ook bij sociale aangelegenheden.

Bekijk onze service

“Wat een fijne meiden, de tijd en aandacht die zij aan onze vader geven is van onschatbare waarde. Mijn vader is al geruime tijd ziek en door het inschakelen van Thuiszusters hebben wij weer echt kunnen genieten van ons familieweekend. Door onbegrip van zijn ziekte verliep het contact moeizaam. Na het inschakelen van iemand met kennis van zaken is de band met onze vader ook weer hersteld. Dank jullie wel.”

Lisette, Abcoude

Kimberley Molier, oprichter

Jarenlange ervaring

Deskundige & gediplomeerde experts

100% klanttevredenheid

Discretie

Bevoegd en bekwaam in geregistreerde handelingen

BIG geregistreerd

Informatie

KVK: 87371723
BTW-ID: 864276862