Skip to main content

Onze services

Services die wij o.a. aanbieden

Met onze expertise in hoogwaardige zorg kunnen wij een zorgconcept op maat voor u samenstellen. Voor ons staat voorop dat u zich veilig en op uw gemak voelt. Als u ervoor kiest om door Thuiszusters te worden ondersteund, kunt u er met een gerust hart van op aan dat u professioneel, discreet en vriendelijk, maar ook met een dosis gezonde humor geholpen wordt.

De thuiszusters zijn bevoegd en bekwaam in uiteenlopende verpleegtechnische vaardigheden, zoals wondzorg, zwachtelen, katheter- of stomazorg, het toedienen van sondevoeding of het bieden van palliatieve zorg in de laatste levensfase.

Wij assisteren bij de dagelijkse levensverrichtingen, wassen, aankleden, uw persoonlijke hygiëne en de correcte inname van medicatie. Boodschappen en licht huishoudelijk werk nemen wij met liefde uit handen. Waar mogelijk staan we klaar met advies of technieken waarmee u ook uzelf of uw naasten beter kunt helpen.

Ook bij maatschappelijke gebeurtenissen kunt u ons inzetten, als begeleiding naar een uitvaart of een bruiloft, of naar een medische afspraak bij ziekenhuis, apotheek of huisarts. Afspraken waar u wellicht graag wat meer expertise bij betrekt.

U mag ons ook zeker vragen bij de leuke dingen van het leven; het bezoeken van een museum, een wandeling over de markt of een heerlijke maaltijd in uw favoriete restaurant. Wij kunnen zorg verlenen op dagtochten of tijdens uw vakantie, in Nederland of in het buitenland. U bent niet gebonden aan plaats of tijd.

Hieronder vindt u een overzicht van de diensten die wij aanbieden. Indien uw hulpvraag er niet tussen staat, mag u ons altijd bellen of mailen via het contactformulier

Neem contact op

Services die wij aanbieden

Verzorging

Ondersteuning bij de algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL), zoals het opstaan en naar bed gaan. Wij ondersteunen bij wassen, aankleden en persoonlijke hygiëne. Bijvoorbeeld het wisselen van linnengoed of incontinentiemateriaal, of verzorging van huid en nagels.

Verpleging

Wij kunnen verpleegtechnische handelingen verrichten o.a.:

 • Infusie/injectie/Picc lijn
 • Medicatietoediening op diverse manieren
 • Toezicht op correcte inname medicatie
 • Zorg voor diabetes en insuline toediening
 • Benen zwachtelen
 • Katheterzorg diversen
 • Stomazorg diversen
 • Wondzorg diversen
 • Voeding via drink of sondevoeding

Dementie zorg

Wij bieden ondersteuning bij (beginnende en gevorderde) dementie om te zorgen dat u, uw partner of naaste zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen. Wij geven voorlichting en bieden hulp bij het organiseren van een veilige thuissituatie voor zowel cliënt als mantelzorger.

Palliatieve zorg

Palliatieve zorg wil zeggen dat de laatste levensfase is aangebroken waarin verzachting en comfort het belangrijkst zijn. Wij begeleiden u in deze fase om te zorgen dat er bijtijds goede keuzes gemaakt worden ter voorkoming van pijn. We helpen deze laatste fase in te richten naar uw wens. Wij zullen u of uw naaste met een klein team in samenspraak met uw eigen arts of specialist met liefde en professionaliteit verzorgen.

Indicatie stellen

Heeft u of uw naaste een zorg-indicatie nodig? Wij kunnen u helpen bij het stellen van een indicatie of het aanvragen van een persoonsgebonden budget (PGB).Wij komen aan huis voor

een persoonlijk gesprek en kunnen in overleg met u de zorg-indicatie opmaken.

Extra diensten

Anders dan bij de meeste thuiszorgorganisaties kunt u ons ook inzetten bij diverse soorten zorg en activiteiten.

 • U heeft een belangrijk gesprek bij de huisarts of in het ziekenhuis. U kunt daarbij hulp gebruiken om alles goed te kunnen begrijpen en geen belangrijke informatie te vergeten. Ook kunt u er later nog eens met ons over praten. Wij zijn medisch onderlegd en zullen u hierin volledig ondersteunen/begeleiden.
 • U of iemand in uw omgeving gaat trouwen en zou graag zorg voor uzelf of iemand anders willen. Wij zullen de zorg op ons nemen zodat u en uw naasten echt kunnen genieten van het mooie moment.
 • U zou graag weer brood halen bij de bakker of bijvoorbeeld uw favoriete winkel bezoeken. Of misschien zou u wel naar dat ene fijne restaurant of café willen waar u zo graag komt. Wij gaan graag met u mee.
 • U zou graag weer eens een weekendje weg of op vakantie gaan maar u of uw naaste is zorgbehoevend. Wij nemen de zorg graag van u over. Uw particuliere verpleegkundige reist met u mee.
 • U bent mantelzorger en u wilt dolgraag eens een dagje of een weekend weg? Wij regelen vervangende zorg. Ook als u als mantelzorger overbelasting ervaart, kunnen wij zorg uit handen nemen, zowel incidenteel als op reguliere basis.

Informatie

KVK: 87371723
BTW-ID: 864276862